We care 4 you

Hvem er jeg

Mit navn er Birgit Christensen, og min virksomhed hedder ”We care 4 you”

Jeg er uddannet dameskrædder, og som 21 årig startede jeg min egen kjolesalon.

Da jeg var 24 år, blev jeg anbefalet at gå til mensendieck træning, p.gr.a. mange muskel- og ledskader, jeg kendte ikke noget til hvordan man bruger sin krop i hverdagen, så man er smertefri.

Mensendieck var hjælpen – ikke flere muskel- / ledsmerter og den smertestillende medicin blev smidt ud. Da jeg var i begyndelsen af trediverne, valgte jeg at tage en mensendieck uddannelse, for at kunne hjælpe andre, på samme måde som jeg havde fået den rigtige hjælp. Jeg lagde sytøjet ”på hylden” og etablerede mit Mensendieck- Institut.

Ca. 10 år senere fik jeg nogle voldsomme mave-/tarmproblemer, jeg sagde nej tak til medicin, og tog i stedet en kostvejleder uddannelse. Her var der også hjælp at hente, da denne uddannelse tog udgangspunkt i en optimal kostkombinering og syre- basebalance, som hjælper kroppen til at forbedre fordøjelsen, stabiliserer væskebalancen og reproduktion af enzymer og hormoner.

Jeg har arbejdet en del år som kostvejleder samtidig med undervisning i Mensendieck.

Jeg har valgt at  supplere min kostvejleder uddannelse med nyeste teknologi ”CellWellbeing”  en vitamin- og mineraltest, som er en digital hårrodsanalyse, der giver specifik viden om, hvad man bør prioritere i forhold til kost og livsstil for at forbedre sit velvære.

Med denne analyse og min mangeårige erfaring er det SLUT med at gætte sig frem til, hvordan og hvilke muligheder der er for at optimere ens ernæringsmæssige sundhed.